[SKULLDAYLONG] Beszámoló

 2011.10.11. 21:11

A meteorraj mellett szombaton megrendezésre került a Skullcandy, az Element, az Ettemboro és a Red Bull szervezésében a Skulldaylong fantázia névre keresztelt egész napos hepaj. Természetesen versenyek szempontjából sem volt elhanyagolható a rendezvény, de az egész inkább hasonlított egy jól szervezett és remek hangulatú gördeszkás házibulihoz.

A kora délutáni órákban érkeztünk a helyszínre, mely ezúttal a szervezők által - egy ilyen szintű megmozduláshoz tökéletesen - választott R33 klub volt. A jó kedvre már ekkor sem lehetett panasz, köszönhetően az elfogyasztott Red Bull-oknak és söröknek. Ezt a hangulatot fokozta, hogy a Főváros legtöbb neves rájdere megtisztelte jelenlétével az eseményt. Érezni lehetett, hogy a felállított mini-félcsőben, valamint -a game of skate kedvéért- a klub közepére épített fa burkoláson kitűnően fognak szórakozni a srácok.

 

 

Bachman Richárd és Bozóki Marcell kommentárjával rövid időn belül el is kezdődött az első versenyszám, mely a mini-félcsőben zajlott. A rajthoz állók sikeresen küzdötték le a szűkösség problémáit, és rendesen odatették magukat. Nem volt könnyű dolga a Karkossiák, Atek, Nagy Alex és Kis T fémjelezte zsűrinek. A döntőben a legjobb hat mérhette össze erejét és csak úgy pörögtek a jobbnál jobb kiállások és csúszások. Boronyák Dénes például egy Fs Flip to Tail-el fokozta a hangulatot, de Ostyának is sikerült beadnia a jam alatt a közönséget felajzó Blunt stall Flip out-ját. Sárkány Kristóf is remekül teljesített, ám hosszú és laza csúszásaival Vilics Viktor állhatott a dobogó harmadik fokára. A kocsijából kiszállva a verseny közepébe csöppenő Kernács Ákos megmutatta a fiataloknak, hogy miről is lenne szó egy minifélben, de a védjegyévé vált Blunt és Noseblunt kiállásokkal sem tudta befogni az íveken otthonosan mozgó Kaposi Dávidot, aki sokszor percekig tartó hibátlan teljesítményével teljes joggal érdemelte ki az első helyet.

 

 

A következő esemény a Game of SKATE verseny volt, melyre közel negyven deszkás nevezett. Kemény párharcoknak lehettünk szemtanúi, mint például a Karkossiák - Vilics csata, mely bármelyik országban szépen helyt állt volna. Szikora Bálint is megszorongatta Zsolt-ot olyannyira, hogy trükkjeivel a döntőig menetelt. Nagy Alex volt az este másik főszereplője, aki könnyebb ágon ugyan, de mindenkit maga mögé utasított. A kettejük csatája is izgalmasan zajlott, hiszen Bálint 4-0-ról hozta vissza magát és diadalmaskodni tudott Alex fölött.

 

 

A koncertek kezdete előtt még volt egy best trick verseny, ami egy egyenes korláton zajlott. Itt egy szépen kivitelezett Flip to Fs Board Shove It Out-al Kis Tamás vitte el a pálmát. 

Összességében egy remek bulinak lehettek részesei a megjelentek, többen gondolták úgy, hogy akár hetente lehetne egy hasonló szintű rendezvény, ezúton gratulálunk a szervezőknek. Reméljük őket követve egyre több gördeszkázáshoz kötődő cég jön rá, milyen fontos és pozitív lehet egy márka megítélésének szempontjából hasonló versenyek szervezése, támogatása.

 

TOVÁBBI KÉPEK FACEBOOK OLDALUNKON!

 

 

Címkék: red bull r33 kis tamás skullcandy vilics viktor bachman márk karkossiák zsolt nagy alex pál attila márk szikora bálint kaposi dávid ettemboro bozóki marcell skulldaylong bachman richárd kernács ákos bulcsú sárkány kristóf boronyák dénes petrányi lajos

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr543294472

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása