Nem mindennapi küzdelemre invitálta a félcső deszkázás szerelmeseit a Sonic Generations of Skate névre keresztelt rendezvény. A kaliforniai Venice Beach-en lezajlott versenyen ugyanis a sportág három nagy generációjának legjobbjai csaptak össze, méghozzá csapatokban. 

 

 

 

Minden formáció három tagból állt össze, mely magában foglalt: egy első generációs (40 év fölötti), egy második generációs (30 év körüli) és egy harmadik generációs (20 év körüli) vert deszkást. Az így kialakult négy brigád, négy különböző - egyéni menet, high air, hármas menet, best trick - versenyszámban mérte össze erejét. 

 

 

 

A csatából a zseniálisan összerakott Tony Hawk (43), Andy Macdonald (38), Mitchie Brusco (14) hármas került ki végső győztesen, köszönhetően a nagyszerű közös szereplésnek. Említésre méltó még Sandro Dias tette, aki a best trick versenyszámban bepörögte a 900-at, amit ritkán láthatunk menetek alatt.

 

 

Eredmények:

1. Tony Hawk (1generáció), Andy Macdonald (2g), Mitchie Brusco (3g)

2. Kevin Staab (1g), Sandro Dias (2g), Paul-Luc Ronchetti (3g)

3. Steve Caballero (1g), Pierre-Luc Gagnon (2g), Elliot Sloan (3g)

4. Sergie Ventura (1g), Lincoln Ueda (2g), Adam Taylor (3g)

Címkék: tony hawk andy macdonald mitchie brusco sonic generations of skate sandro dias

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr13328475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása