1001947_10151841647658115_1423290632_n.jpg

Karkossiák Zsolt a Burn Energy Drink jóvoltából részt vehetett a horvátországi Pannonian Skate Challenge-en, ahol mindenkit maga mögé utasítva első helyen végzett. Ahogy írtuk, vele tartott Sárkány Kristóf is, aki a 4-ik helyen zárta a versenyt. 

Érdekes eredmény született annak fényében, hogy a napokban derült ki: Zsolt nem vehet részt az idei OSG-n versenyzőként, hiszen nem került fel a meghívottak listájára. Az egyik gördeszkás oldalon néhány kommentelő nem tartja helyes döntésnek, hogy Zsoltit idén kizárták a versenyzésből úgy, hogy a Pannonian Challenge-en is képes volt mindenkit maga mögé utasítani, sőt, némelyek félig-meddig ironikus véleménye szerint pont egyeduralma miatt nem léphet pályára szeptember 7-én. 

kommentek.jpg

Az biztos, hogy Zsolt életében másodszor nyerte meg az eszéki versenyt, ami nagyon nagy szó a hazai gördeszkázásra nézve is.

Szép volt Zsola!

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr285464787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása