Grizzly Grip

 2011.08.03. 11:51

Torey Pudwill és a Diamond Supply közös, smirgli-gyártó vállalkozása a Grizzly Grip egyre népszerűbb. A 2010-es hivatalos debütálás széles közönséggel ismertette meg a márkát, de a gyökerek már korábbra visszanyúlnak. Az egész a 12 éves Torey fejéből pattant ki, majd az ötlet megszületése után barátaival hozzáláttak csúszásokat segítő wax-ok és már legyártott smirglipapírok átalakításhoz. A lényeg az volt, hogy minden darabon szerepeljen a Torey édesapja által rajzolt medve forma, mely később a cég logójává vált. Az először garázsban összetákolt cuccok a megalkotó növekvő népszerűségének hatására egyre szélesebb körben váltak ismertté. Pudwill úr nem habozott sokáig, és a Diamond-al való lepacsizás után összegyűjtötte a sportág legnagyobb neveit. Pár napja egy video is napvilágot látott, melyben Torey mesél a kezdetekről és az egész cég lényegéről. Ezzel egy időben köszöntik Nick Tucker-t, aki lenyűgöző trükkjeivel az alakulat új amatőr tagja, emellett a szintén amatőr státuszban lévő Justin Schulte jelentkezik be egy laza kis reklámmal. Ezek után tényleg csak további sikereket tudunk kívánni a szimpatikus grizzly medvének.

 

 

Csapattagok (Profi): Torey Pudwill, Paul Rodriguez, Ryan Sheckler, Rob Dyrdek, Shane O'Neill, Chaz Ortiz, Sean Malto, Guy Mariano, Andrew Brophy, Darrel Stanton, Ron Deily, Pierre-Luc Gagnon, Manny Santiago, Joey Brezinski, Tony Manfre

(Amatőr): Carlos Zarazua, Justin Schulte, Boo Johnson, Nick Tucker, Mighty, Shmatty, Billy Roper, Morgan Smith, Gonzo

 

Torey és a Grizzly története

 

 

 

Nick Tucker a csapatban

 

 

  

Justin Schulte reklámja 

 

Címkék: torey pudwill grizzly grip nick tucker justin schulte

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr353122470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása