A Transworld győztesei

 2012.02.17. 19:45

 

A Transworld Magazin immáron 14-ik alkalommal rendezte meg éves díjkiosztó gáláját ezúttal a neves New Era cég szponzorálásával. Több kategóriában is átadták a díjakat, mint például az év újonca, az év utcai gördeszkása vagy a tavalyi év legjobb video része. Leginkább Nyjah Huston örülhetett, hiszen nem csak egy díjjal lett gazdagabb. Az eseményen még bemutatták a Transworld új filmjét a The Cinematographer Project-et is, melyben a szakma legjobb kameraforgatóinak felvételeit láthatta a közönség. Lássuk a nyerteseket. 

Legjobb Újonc:

Wes Kremer

 

Legjobb video rész:

Nyjah Huston - Rise & Shine 

 

Legjobb video:

Nike SB - SB Chronicles Vol. 1. 

 

Legjobb csapat:

Real 

 

Legjobb ív* deszkás:

Grant Taylor

 

Legjobb street deszás:

Nyjah Huston

 

New Era Közönség Díj:

Nyjah Huston

 

TWS Legenda Díj:

Jason Jessee

 

Erik Stricker Emlék Díj: 

Don Brown

 

*A díj neve a Best Transition Skater, mely olyan deszkásra utal, aki leginkább pool-okban, félcsövekben és különböző íveken érzi otthon magát.

 

 

Címkék: nike sb new era nyjah huston wes kremer real skateboards jason jessee grant taylor transworld magazine don brown

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr774124029

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása