A Lokál Skateshop bemutatja: 

 Farkasemberek Éjszakája

 

Időpont: 2012. Február 18. 17 órától

 Helyszín: Lokál Skateshop + Lokál Kávézó és Bár (1072 Bp Dob u. 18.)

Program:

Meghívásos Minifélcső verseny

Fotókiállítás

MACHOTAILRDROP Filmvetítés

Buli Hajnalig

 

 

  "A LOKÁL Skateshop két alapító tagja is mellékszerepet kapott, több pécsi és budapesti deszkás mellett, a MACHOTAILDROP című kanadai filmben, ezért is jelent extra örömöt számunkra, hogy bemutathatjuk a magyar közönségnek a mozit. A lelkesedésünk oly méreteket öltött, hogy egy egész napos programot szerveztünk a filmbemutató köré. 

Délután öt órától kezdjük a programot egy meghívásos minifélcső versennyel, ahova tizenöt srácot válogattunk össze, hogy felforrósítsák a hangulatot egy kis deszkázással így télvíz idején.

A kávézóban a forgatás kulisszái mögött készített képeket állítunk ki. A nap folyamán a skateshopban megtekinthetők a film inspirálta éS cipők, melyekből összesen 24 pár érkezett országunkba és akciós áron kínáljuk a rendezvény ideje alatt. 

Este nyolckor pedig debütál a Corey Adams és Alex Craig rendezte MACHOTAILDROP mozi, melyben olyan a gördeszkázásból már ismert emberek is szerepet kapnak, mint Steve Olson, Rick McCrank, John Rattray, Fred Mortagne. A filmet eredeti, angol nyelven sugározzuk.A vetítés után dj Tolcsvay válogatja a zenéket, amíg bírjátok szusszal. A buli a kilencvenes években jól ismert ’Total Car’ nevű szórakozóhely hangulatát hívatott megidézni a zenékkel."

 Facebook Event

 

Címkék: machotaildrop lokál skateshop farkasemberek éjszakája

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr14093969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása