Meg nem erősített hírek szerint magyar győzelemmel zárult a tizedik alkalommal megrendezett DBC Street Contest+Deutsche Freestyle Skateboarding a németországi Freising-ben. Ahogy arról már beszámoltunk, több hazánkfia is kiutazott (hárman közülük csak az utolsó pillanatban, és jól is döntöttek) a München-től 30 km-re lévő városba, hogy megmérettesse magát. A verseny a mai napon zajlott le, és pár perce kaptuk a jó hírt, hogy ötödik helyen Bachman Márk, illetve első helyen Karkossiák Zsolt végzett, utóbbi így 150 euróval lett gazdagabb. A többi magyar eredményéről sajnos még nincs hírünk, de kommentben várjuk azokat is! Gratulálunk a srácoknak, hogy ilyen jól kezdték ezt az évet, habár az Offline főszerkesztőjének év eleji -velük is kapcsolatos- nyilatkozata kicsit felborzolta a kedélyeket. Kiváló és gyors válasz volt ez a srácoktól, bízunk benne, hogy Zsoltit most már "le fogják köpni Európában", vagy legalább Meisterschaft-ban benyálazzák egy kicsit, Márk pedig máris "felmutathat egy nemzetközi eredményt", pedig még csak január közepe van.

Még egyszer gratulálunk minden magyar indulónak!

 


Címkék: bachman márk karkossiák zsolt forray péter 10 dbc street contest

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr373546093

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Laat 2012.01.15. 12:22:04

Na, akkor tegyük hivatalossá, én vagyok Zsolték elszállásolója, meg az aki megkérdezte h kijönnének-e a versenyre. A verseny Freisingben volt, nem Masterschaftban, az a verseny egyik neve. 3 kategória volt group A szponzorált, Group B 16 feletti AM Group C 16 alatt, + freestyle. Magyarok arattak, Freestyleban best trick Tűri Zoltán, AM 16 felett 1. Toth Dániel 3. Molnár Ádám, Pro-ban 1. Karkossiák Zsolt, de tegyük hozzá olyan menettel, h visított a közönség, a döntőbe amúgy Zsolt 1.ként Márk 2. ként jutott be. Sajnos Kis Tnek nem jött össze minden a döntőbe de nagyon dúúúúrvákat rakott ő is (cab flip transfer) stb. Uh lényegében megmutatták a srácok. Élménybeszámoló ennyi.
Szép napot: Virág Dani
süti beállítások módosítása