It's Official

 2011.04.27. 20:40

A kartellekhez hasonló névvel megáldott Kayo Corporation - deszkás cégek disztribuciója - jó ideje tényleges uralkodóként érezheti magát, hiszen olyan márkákat tömörít magába, melyek egymáshoz hasonlóan, egyszerűségüknél fogva brilliánsan illenek bele a mai gördeszkázásba. Stílusukat és jellemüket hűen tükrözik a tehetséges szponzoráltak, akiknek a lazasága világhírű. A három, fő vonalként deszkalapokat gyártó cég az Organika, az Expedition One és a Dirty Ghetto Kids a kerekeiről híres Gold Wheels-el kiegészülve tökéletes összhangot alkot a Kayo vezérlete alatt. 2006-ban film jelent meg It's Official címmel, mely a szervezet alatt futó márkák nagyjait hozta egy fedél alá. (A linkre kattintva az egész alkotás megtekinthető)

 

A sor az Expedition One kulcsfiguráival kezdődik. Elsőként Kenny Hoyle jelentkezik be egy kihagyott kosárral és egy instrumentális Kanye számmal, őt követi a gyilkos tré flippeket rakó Kelly Hart. Láthatjuk még a múltkori Berrics csatában Ronnie Creager ellen alulmaradó barcelonai zsiványt Enrique Lorenzo-t, majd közös résszel, a félcsőben és streeten is helytálló Chany Jeanguenin és a másik régi motoros Richard Angelides zárják az epizódot. A kifinomult stílust képviselő Expedition a film óta csupán kevéske változáson ment keresztül, a csapat olyan hírhedt nevekkel gazdagodott, mint Ryan Gallant, Matt Miller, Joey Pepper vagy Rob Welsh

 

 

 

 

A következőkben az Organika Skateboards jóformán kivétel nélkül raszta hajkoronával rendelkező, ellazult tagjai mutatják meg tudásukat. Egy chilles reggae zenével érkezik a brazil Adelmo Jr, aki idén adózási problémák miatt rövid börtön büntetésre kényszerült, és emiatt kénytelen volt megválni hosszú ideje dédelgetett tincseitől. A formáció egyetlen fehér bőrű tagja, az egyedi trükköket szóró Quim Cardona se hagy minket unatkozni, akárcsak a mindig vidám Karl Watson, akin látszik, hogy hatalmas élvezettel csinálja azt, amit csinál. A természet sokszínűségéből táplálkozó Organika üde foltja a disztribuciónak, ez abból is látszik, hogy az itt szereplő deszkások töretlenül máig szerves részei a csapatnak. A három legenda mellé a napokban érkezett Miles Silvas, aki fiatalságával új erőt adhat majd az alakulatnak. 

 

 

 

A filmet befejező csapattal valósággal a gettóban érezhetjük magunkat, mivel a DGK szponzoráltai nem viccelnek. Kőkemény hip-hop zenék, bő cuccok és "velem te ne szarozz" tekintetek. Mindez nem egy managerek álltal kreált álca, hiszen maga a fővezér Stevie Williams Philadelphia legrosszabb részén nőtt fel és rajta kívűl mást is a profi gördeszkázás mentett meg a gengszter élettől. Ez a belőlük áradó őszinteség vezethetett odáig, hogy mára a DGK hatalmas rajongó táborral rendelkezik és a team tagjai a gördeszkás világ óriási elismerését élvezik.  Nézzük meg, hogy teszi fel az íre a pontot Lenny Rivas, Marcus McBride, Wade Desarmo és Jack Curtin. A 2006-os felállás náluk is hasonlóan megmaradt, viszont jöttek még nevek úgy, mint a kemény helyzeteket is átélt Josh Kalis és a brazil fenegyerek Rodrigo TX.

 

 

 

A film óta a Kayo tehát növekvő sikert könyvelhet el magának, a deszkások karrierje felfelé ível, de ez egyéniségük mellett hatalmas tehetségüknek is betudható. Sokan közülük a szintén belsős Gold Wheels és a más szegmensek felé is terjeszkedő LRG ruha márka támogatását is élvezhetik, melynek egyik reklámja már ebben a műben is szerepet kapott.

Jó szórakozást!

Címkék: wade desarmo dirty ghetto kids expedition one kenny hoyle kelly hart enrique lorenzo chany jeanguenin richard angelides adelmo jr quim cardona karl watson stevie williams lenny rivas marcus mcbride jack curtin organika gold wheels kayo corp its official

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr472835216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása