Afgán deszkások, szevasztok!

 2010.12.10. 20:19

A következő film rendhagyó a smirgli életében, hiszen egyöntetűen esett le az állunk, és határoztuk el, hogy ezt feltesszük, de itt ne egy P. Rod remekre gondoljatok. Gondolom néhányan már beleakadtatok ebbe a 8-9 perces filmbe, ami afganisztáni gyerekeket mutat be, akik Kabulban élnek és a körülmények -ami néha még az élethez, a túléléshez is kevés - ellenére gördeszkáznak. Egy programról van szó, ami ezt a sportágat tekinti alternatívának, hogy az ottani gyerekek kommunikáljanak egymással, és az elért sikereknek köszönhetően önbizalmuk is épüljön porig rombolt lakókörnyezetükben.

 

Sokszor hallani itthon deszkásoktól, ahogy lemondóan legyintenek a sport helyzetével kapcsolatban, hogy "ááhh ez Magyarország". Hát nekik is küldjük ezt a videót, íme Afganisztán...

 

 

 

Címkék: kabul skateboarding skateistan live and skate kabul

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr862507630

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása