DESZKÁS PIKNIK VÁLTOZÁS!!!

 2010.07.15. 01:01

A Deszkás Piknik szervezői a hőség ellenére sem mondanak le arról, hogy megtartsák a gördeszkázás critical mass-jét, és eltolják az időpontot!!!!

Ha valaki hamarabb olvasná ezt itt, mint máshol, akkor örültem, hogy segíthettem és mégha erre kicsi is a sansz, nem örülnénk neki, ha valaki lemaradna, ezért íme a szervezők hivatalos közleménye:

 

- Időpont: 2010. július 17, szombat. A gyülekező az Erzsébet téren 16 órakor, a kidobóknál lesz. (Korábban úgy hirdettük, hogy a Fővám téren, de változott a helyszín. Aztán az időpont is, a várható hőség miatt 17 órakor indul a felvonulás. Kérünk mindenkit, hogy jelezze a változást ismerőseinek, barátainak!) Hozzatok magatokkal vizet vagy valami innivalót (de ne alkoholt!), nehogy kiszáradjatok a felvonulás alatt!

- Várhatóan nagyon meleg lesz, ezért a honlapunkon leírtuk neked részletesen, hogyan tudsz felvonulni kánikulában úgy, hogy ne legyen semmi bajod. Feltétlen olvasd el és hallgass ránk!

- A vonulás pontban 17 órakor indul az Erzsébet térről, a szabályok ugyanazok, mint a korábbi vonulásoknál. Az útvonalat pedig szintén a honlapon találjátok. Ahogy korábban, a felvonulást most is a rendőrség biztosítja. A vonuláson kizárólag gördeszkások vehetnek részt, korhatártól függetlenül. (Természetesen ha valaki kiskorú, akkor a szülei a vonulás alatt kísérhetik.) A felvonulás utáni programokra viszont mindenkit (deszkást, nem deszkást) szeretettel várunk, sőt, jó volna, ha minél több “civil” eljönne!

- Továbbra is várjuk rendezők jelentkezését, érdeklődni a deszkaspiknik@gmail.com címen vagy a 30/626 5542-es számon lehet!

- A vonulás a Közlekedési Múzeumnál ér véget kb. 17 óra 40 perckor, majd a Pántlika Bisztró előtti beton focipályán lesz a DC street és a Burn best trick verseny! A versenyek részleteiről a vonulás előtti napokban még teszünk ki információkat ide a honlapra. Annyit már most leírunk, hogy az elemeken csak azok tudnak deszkázni, akik a versenyre beneveznek. Bárki benevezhet, a nevezés közvetlenül a versenyek előtt lesz.

- Szombaton jó idő várható, és előreláthatólag már nem lesz kánikula. Elszórtan lehet hűsítő zápor, zivatar.  Bármilyen is lesz az idő, mindenképpen lesz felvonulás! De eddig valamennyi DP-n jó idő volt.

- A Deszkás Piknik afterpartyját úgy szerveztük, hogy azok is élvezzék, akik esetleg nem deszkások, csak szimpatizánsok vagy érdeklődök: ahogy a felvonulók megérkeznek, a Pántlika előtt már játszik is egy dj, a versenyek után pedig folyamatosan változnak a fellépők. A sztárvendég a Hősök lesz, de fellép Bankos is, valamint több ismert Dj. Éjféltájt pedig filmvetítés lesz, méghozzá egy külföldi deszkás film magyarországi premiere - az, hogy melyik, egyelőre legyen meglepetés. A buli várhatóan hajnali 2-3 óra körül ér majd véget.

- Az egész rendezvény INGYENES!

 

Címkék: deszkas piknik

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr352152604

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása