DC, DC és még mindig csak DC

 2012.08.09. 17:40

1000_vizjel_smirgli_fekvob.jpg

Nevezzenek minket ömlengősnek, de még mindig hatása alatt vagyunk - biztosan sokan közületek is így vannak ezzel - a kedden lezajlott történéseknek. A DC csapat szinte teljes legénységével jött, látott és rövid idő leforgása alatt aratott. Tegnap már láthattatok képeket a jeles eseményről, de most összegyűjtöttük a demoról készített mozgóképes alkotásokat is. Sorrendben következzék tehát Hambalkó "Darky" Bálint, Hajnal Ádám és fotósunk Hrabovszki Péter összeállítása, illetve még egy videó Péter kezei közül, mely leginkább a szórakoztatást szolgálja. Jöjjön tehát a teljesség igényével: Chris Cole, Nyjah Huston, Mikey Taylor, Matt Miller, Wes Kremer, Evan Smith, Madars Apse, Josef Scott Jatta, Javier Parades és Thaynan Costa.

Címkék: chris cole nyjah huston mikey taylor matt miller evan smith wes kremer josef scott jatta javier parades hajnal ádám madars apse thaynan costa hrabovszki péter dc rediscover eu summer tour 2012 hambalkó darky bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr724703955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása