A DC megőrjítette a belvárost

 2012.08.08. 16:19

Talán elenyésző lehet azoknak a száma, akik nem hallottak a DC csapat hazánkban való vendégeskedéséről. A szerencsésebbek a tegnapi történések után most már azt is elmondhatják magukról, hogy részesei lehettek az elmúlt évek egyik legnagyobb - külföldi sztárokat felsorakoztató - eseményének. Ennyi világszinten elismert gördeszkás talán még nem járt egy időben nálunk, nem hogy még testközelből be is mutatkozzon nekünk. Ne is fecséreljük a szót, jöjjön pár kép Hrabovszki Pétertől, akinek lencséje előtt ezúttal nem kisebb nevek pörögtek el, mint Nyjah Huston, Chris Cole, Mikey Taylor, Madars Apse, Evan Smith, Matt Miller és a többiek. (Ha kíváncsiak vagytok mindenféle deszkás képre Petitől nézzétek meg a Flickr oldalát!)

7b.jpg

TOVÁBBI KÉPEK A SMIRGLI BLOGMAGAZIN FACEBOOK OLDALÁN

Címkék: chris cole nyjah huston mikey taylor matt miller evan smith wes kremer dc rediscover eu tour 2012 hrabovszki péter

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr164701874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása