A McClung fivérek

 2012.02.23. 17:50

 

Ami a McClung testvéreket illeti egy régi népmesében is érezhetnénk magunkat, ahol a király három fia szépen sorban elindul szerencsét próbálni, majd ki feleséggel, ki pénzzel, ki pedig üres kézzel tér haza. Hasonlóan alakult a kaliforniai Huntington Beach-ről érkező srácok sorsa, de esetükben mindegyikük szerencsével járt és rövid idő alatt számos szponzorral lett gazdagabb. Mindhárman remek stílusban hajtanak és kiforrott trükkökkel rendelkeznek, ami lehetővé tette, hogy már az elit körökbe is befogadást nyertek, hiszen az utóbbi időben elég sűrűn megfordultak a Berrics háza táján. Ha nem hallottatok volna róluk vagy szüleik névadásának köszönhetően kevertétek volna őket, akkor a tovább után ismerjétek meg Taylor, Trevor és Trent McClung-ot. (Ezt a videot is látnotok kell, sajnos beágyazni nem lehetett.) 

 

 

 

Taylor McClung

 

A 22 éves Taylor a legidősebb testvér és már most olyan cégek vették kezelésbe, mint a DC Shoes, az Expedition One vagy a Venture. Az itt látható remek videoval köszöntötte őt lapszponzora az Expedition, de szerepelt nem rég a Berrics, Recruited elnevezésű rovatában is.

 

 

 

Trevor McClung

 

A középső gyermek Trevor sem panaszkodhat, hiszen flow státuszban van az Etnies-nél és emellett bizalmat szavazott még neki a Plan B, a Matix, a Venture és a Bones. Ő is mostanság szerepelt a Recruited rovatban, melyet most itt is megtekinthettek. 

 

 

 

Trent McClung

 

A legfiatalabb Trent sem esett messze attól a bizonyos fától. Szponzorok tekintetében ott van neki az Element, a Diamond, a Silver Trucks, az LRG és a Bones. Aki azt hinné, hogy elnyomják őt bátyjai, az nézze meg az ötödik Battle At The Berrics indulási helyéért vívott csatájukat

 

 

 

 

Címkék: berrics taylor mcclung mcclung brothers trevor mcclung trent mcclung

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr554186009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása