A DVS Halálos fogása

 2011.10.27. 16:10

Nyilván nem vagyunk egyedül azzal a véleményünkkel, hogy a Discovery Channel nélkül kevesebb lett volna egy-egy félrecsúszott este, vagy akár egy vasárnapi ebéd utáni hátradőlés, ráadásul Bear Grylls neve ma még fel is tűnik egyszer a smirglin, aki nem csupán válogatott állati tetemek elfogyasztásával, környezetbe illő és lényegében abból is készült éjszakai kunyhók építésével, vagy épp víz alatti tűzrakással foglalkozik. Addig is:

 

a csatorna egyik legismertebb rendszeresen futó műsora a Halálos fogás (Deadliest Catch), mely a rákhalászok viszontagságos életét hivatott bemutatni. Akik nézik a sorozatot, biztos tudják, ki az a Jake Anderson, viszont azt már kevesen sejtenék, hogy Jake egy sérüléséig sikeres deszkás volt, akit boltok és kisebb cégek is támogattak. A történeten felbuzdulva a DVS Shoes összedolgozott a rákásszal, hogy elkészítsék Torey Pudwill egyik népszerű cipőjének átdolgozását:

 

Címkék: deadliest catch dvs shoes halálos fogás jake anderson

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr823333777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása