ALIS Wonderland

 2011.10.23. 13:36

Az Alis Skate Gear a koppenhágai Christiania-ban egy 1995-ben indult kreatív mozgalomból egész céggé nőtte ki magát, ma már saját bolttal, zenei rendezvényekkel, és óriási versenyekkel büszkélkedhet. 2007-ben Santos papa már beadta a spotot, beszámolóját mindenképpen olvassátok el ITT

 

 

A mozgalom mindig is melegágya volt a szabad gondolkodásnak és a már fent említett kreativitásnak, így nem csoda, hogy a nemzetközi PR cégek helyi irodái is látnak fantáziát az ALIS Wonderland néven ismert parkban. Példa erre a DDB koppenhágai ügynökségének legújabb printje, melyen az elemek elhelyezésével játszottak a dán marketingesek.

 

 Nagyobb méret a képre kattintva!

 

Az ALIS Skate Gear legutóbb a szeptemberi dán parlamenti választás politikai kampányát gondolta újra a maga módján, hogy így jelezze a gördeszkaparkok építésének fontosságát: a pártok színeiben magabiztosan pózoló politikusok plakátjai alá saját műhelyük munkáinak elhelyezésével már lazán, gördeszkával és ördögvillával mosolyogtak vissza a hezitáló választópolgárokra.

 

 

 

Címkék: santos christiania alis skate gear ddb denmark alis wonderland

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr53323802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása