Összefogás

 2010.12.04. 23:50

Töky, a gördeszkázás Del Piero-ja egy különleges levéllel fordult - többek között - hozzánk, amit szeretnénk veletek megosztani. Nyomokban néhol reklámot tartalmazhat a post, de erkölcsileg mindenféleképpen szeretnénk felsorakozni Töky kezdeményezése mögé, íme tehát a levél:

 

Tisztelt érintettek!

Mérföldkőhöz ért a magyar bmx és gördeszka sport. Idén több pálya is épült álalában önkormányzati pénzekből. Ezek kivitelezése esteleges és nem mindig átgondolt. Látszik, hogy kampányfogásnak szánták, de legalább megmozdult valami.
Megoldatlan kérdés maradt a sportok téli edzésének lehetősége.

Most már ennek az időszaknak is vége. December elején megnyílik csepelen az ország első fedett bmx és gördeszka parkja. Megoldódik az “együttélés” kérdése is, mert 2 pálya lesz egy csarnokban, így nem fogják egymást “zavarni” a srácok. Lesz melegedő, bike tároló, kultúrált mellékhelységek, zuhany. A helyszín alkalmas rendezvények lebonyolítására is.

A már meglévő, Bronzöntő pool-lal stratégiai partnerséget kötünk és mostantól egymást segítve és tájékoztatva fogunk rendezvényeket szervezni.

Kérlek Titeket, hogy terjesszétek a parkot, hogy minél több emberhez jusson el a híre. Kérem ezt úgy, hogy sajnos azt látom az utóbbi időben, hogy kicsiny hazánk társadalmának megfelelően ezen sportágak képviselői, támogatói és haszonélvezői is csak az árkot ássák és nem az együttmködést keresik.

Emelkedjünk felül ezeken és ne öncélú, rövidtávú megoldásokat keressünk. Itt ez a park, tegyük jobbá és mindenki számára elérhetővé. Mi sem tudtuk volna ezt csak saját erőből felépíteni és megnyitni. Kellett hozzá külső segítség és támogató. Sok pénzbe is került és úgy tűnik sok is lesz a fenntartása. De ha már 20 évet készültünk erre, akkor csak annyit kérünk Tőletek, hogy erkölcsileg támogassátok az ügyet.

A website hamarosan indul, addig is a facebookon követhetitek az események. Nyitás előreláthatólag jövő hét vége.

Köszönettel:

Mofo Team

Címkék: toky mofo team

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr332493687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása