Dew Tour - Salt Lake City

 2010.09.19. 23:55

Lezajlott az idei Dew Tour utolsó előtti állomása, melynek a Utah állambeli Salt Lake City adott otthont. A tegnapi nap a Street döntőt, ma este pedig a Vert fináléját láthattuk. Mindkét versenyszámról elmondtható, hogy a fiatalok taroltak, de ez persze senkinek nem okozott nagy meglepetést.

 

 

Félcsőben mindent elsöprő menetekkel a  snowboard világsztár, becenevén a "repülő paradicsom" Shaun White halászta el az elsőbbséget a többiek orra elől. Ez leginkább Pierre-Luc Gagnon-t érintette rosszul, aki a versenyszám elött csúnyán össze is balhézott Shaunnal, mivel kissé nehezményeszte a fiatal tehetség két sport közti ugrálását. Pierre a szintén hatalmas menettel elért második helyével is elégedett lehet, mert még így is egyre közelebb került a végső győzelemhez, a Dew kupához.

 

 

 

 

Eredmények:

1. Shaun White, 94.75
2. Pierre-Luc Gagnon, 90.50
3. Bucky Lasek, 88.25
4. Andy Macdonald, 83.50
5. Bob Burnquist, 63.00
 

A parkban is hatalmas csata zajlott, mely végén a még mindig csak 16 éves, de már Dew kupa győztes Chaz Ortiz került ki győztesen, megelőzve az ugyancsak esélyes Greg Lutzka-t, Ryan Sheckler-t és Paul Rodriguez-t ebben a sorrenden. A végjáték még hátra van, de ezzel a győzelemmel Ortiz és Lutzka között egyre jobban éleződik a viadal. Meglepetésre a zenei pályáról végülis visszatérő Jereme Rogers is jól ment, ám ez sem volt elég neki az első hat közé jutáshoz.

 

 

Eredmények: 

1. Chaz Ortiz, 89.25

2. Greg Lutzka, 88.90

3. Ryan Sheckler, 84.55

4. Paul Rodriguez, 83.55

5. Ryan Decenzo, 81.63

6. Carlos de Andrade, 78.33

 

 

Ne feledjük október 14-17 között a döntő kerül megrendezésre a szikrázó Las Vegasban. 

 

 

 
 
 
 

Címkék: shaun white paul rodriguez greg lutzka chaz ortiz dew tour ryan sheckler pierre luc gagnon bucky lasek andy macdonald bob burnquist ryan decenzo jereme rogers

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr892309002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása