Wes más cipőt fel se vesz

 2013.06.28. 20:50

wescrailtap1.jpg

Fotó: Crailtap.com

 

Wes Kremer egy elképesztő figura. A 23 éves San Diego-i deszkás hihetetlenül pozitív és jókedvű ember, akit nem a milliók és a nagyravágyás vidít fel, hanem az, mikor a deszkáján áll és a haverjaival lehet otthoni közegben, de akár a világ bármely pontján. A zöldtől sokszor csíkszemű arc gyakorlatilag az anyatejjel szívta magába a boardos életérzést, hiszen szülei mindketten a szörfözés szerelmesei és Wes is pont egy Japánban tett szörfös tripjük során született. 

Wes_NG_blabacphoto_67012.jpg

Fotó: Mike Blabac

Első komoly otthonát a Sk8Mafia-nál találta meg, az ott megismert haverokkal pedig azóta is sülve-főve együtt lazítanak. Nagy valószínűséggel valamely jó kis spoton épp most is a hamarosan megjelenő, Sweet Skateboards-al közösen készített filmjükhöz, a Stee-hez filmeznek. Wes lelkesedésének hála olyan cégek találták még meg maguknak, mint a Royal Trucks, a Spitfire Wheels és a DC

kremerdecks.jpg

Ha már DC, akkor alap a rengeteg utazás és forgatás az ottani arcokkal, akik szintén nagy hatással vannak percről-percre rá. Így jutottak el hozzánk tavaly nyáron, amikor a szerencsésebbek láthatták is, ahogy emberünk megkínálja az Erzsi parkot egy pár stílusos trükkel. Az idén Mr. Kremer-t az a megtiszteltetés érte, hogy saját lábbelit kapott cipőszponzorától. A hasított bőr cipő teljesen ízlésesre és kifejezetten Wes-esre sikeredett, amit az Impact S technikával ellátott talpbetét tesz még kényelmesebbé. Barna változata már megvásárolható (pl. Garage Store).

Kremerbrown1_1.jpg

 

Címkék: dc shoes wes kremer sk8mafia

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr655377890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása