A marihuána fogyasztását és birtoklását a törvény bünteti! Ahogy egyébként csomó minden mást is. Szerencsére  a kenderlevél szimbolikus felhasználása még nem von maga után elzárást, így a deszkás brandek kedvükre nyúlhatnak a zöld hétágú levélhez. Összegyűjtöttünk pár lapot, aminek a tervezése során felhasználták a tiltott növényt:

DGK - I love weed1.jpg
DGK - I Love Weed

A DGK nem cicomázza túl a dolgokat és a híressé vált I <3 NY feliratot továbbgondolva jelenti ki a nagy igazságot használója számára.

Santa Cruz Weed Goddess1.jpg

Santa Cruz - Weed Goddess

A legendás Santa Cruz egy valódi kannabisz istennőt formált meg ezen a verdán, ami kétség kívűl elég ízlésesre sikeredett. Talán még nem késő elkezdeni imádkozni hozzá.

Cliche Variant Deck Lucas Puig1_1.jpg

Cliché - Variant Series, Lucas Puig 8.1

A Cliché nem sűrűn hozakodik elő füves grafikával, de az itt látható Lucas Puig lapon még ha kissé rejtett formában is, de megjelennek a szóban forgó levélkék. 

Jack Curtin - Weed Stalk1_1.jpg

DGK - Weed Stalk, Jack Curtin: 8.25

Ismét egy Dirty Ghetto Kids alkotás, melyen Jack Curtin Babszem Jankó szerepébe bújva mássza meg az égig érő paszuly helyett, az égig érő gandzsát. 

Kremer2.JPG

Mike Peters - Smoking Lips, Wes Kremer

A Sk8Mafia jóformán minden grafikája valamilyen formában a tépésről vagy a csajokról szól. Ezen a kakukktojásnak számító deszkán - amivel egy amatőr tervező versenyt nyert a Transworld oldalán - a két dolog tökéletesen fonódik össze. 

ARPlantlife1.jpg

Baker - Plant Life, Andrew Reynolds

Az öreg Reynolds maga mögött hagyta a kábszeres múltat és már idestova 10 éve józan életet él, amiről ez a Baker grafika is árulkodik.

Biebel1.jpg

Girl - Prop 19, Brandon Biebel

Brandon Biebel sem veti meg a zöldet, amit szponzora a Girl sem tagad le, hanem inkább marihuána levélre cseréli a leányzója fejét ezen az egyszerű, de nagyszerű deszkán.

Pudwill - Nature Boy 20131.jpg

Plan B - Nature Boy, Torey Pudwill

Torey Pudwill vadiúj pro lapja a Plan B-től egy valódi mestermű, mely egyszerre ábrázolja a fiatal deszkást, annak szenvedélyét és saját smirgli márkáját (Grizzly Grip), illetve a világmindenséget. 

BiebelCrailys7.87.jpg

Girl - Crailys, Brandon Biebel

Megint egy Girl, illetve Biebel lap, melyen egy kupa látható csurig tele megoldással. Szívesen indulnánk azon a versenyen, amin az első három helyezet egy ilyen díjjal sétálhat haza.

Roger Weed Cobra.jpg

Roger Skateboards - Weed Cobra

Vigyázat a Roger fű kobrájának egyetlen gyors marása végzetes kiléthez vezethet. 

Címkék: girl weed santa cruz plan b brandon biebel cliché baker skateboards torey pudwill lap szemle dgk lucas puig wes kremer jack curtin sk8mafia andrew reynols

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr665295858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása