boardlife.jpg

Most szombaton első alkalommal kerül megrendezésre a BOARD LIFE Workshop elnevezésű kezdeményezés, mely szeretné a hasonló alapokon nyugvó extrém sportok szerelmeseit közelebb hozni egymáshoz. Az esemény facebook oldalán minden hasznos információt megtalálhattok az október 20-án a Telepen zajló összejövetelről. 

"A belvárosban található Telep Art-Galériában havonta jelentkező BOARD LIFE WORKSHOP sorozat célja a hazai gördeszka, snowboard, wakeboard, longboard, surf rider-ek és az életstílussal szimpatizálók összehozása, tapasztalat csere-ötletelés, a sportágakhoz kapcsolódó kiállítások, Dj-k, aktuális extrém sport filmek vetítése, nyereményjátékok, tombola, kapcsolódó események beharangozása, edzések megbeszélése,sörözgetés, BEMELEGÍTŐ SESSION az esti fakultatív "zenés-táncos mulatságokra", ahol majd afterezünk a környéken, miután a Telepről kirúgnak minket "záróra" címszóval."

 

Támogatók:

CRIMINAL SKATESHOP
BOMBA ENERGY DRINK
DRAGON ALLIANCE HUNGARY
TELEP ART-GALERY
FAUN PROJECT
HEDONISM
DISSIT Clothing

Címkék: telep board life workshop

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr724851695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása