greenANGER_30-06-2012_100.JPG

(Forray Péter, Bachman Márk, Karkossiák Zsolt és Sárkány Kristóf a grazi GreenANGER versenyen, ahonnan nem sokára még több képet láthattok a Shuvit Crew és Christian Reiter jóvoltából)

Megérkeztek Prágából - Bachman Márknak hála - az információk a magyar indulókat illetően. A mai nap során a Mystic Cup európai selejtezőjében rajthoz áll az évek óta visszajáró Sárkány Kristóf és Karkossiák Zsolt. Mindkét, versenyekben már rutinos deszkásunknak a 2008-as Mystic volt a legmaradandóbb élmény, mikor is Kristóf a 24-ik, illetve Zsolt a 18-ik helyet tudta elérni. Az idei kupa harmadik hazai indulója Bachman Márk, aki - kvalifikációs pontjainak köszönhetően - holnap kap lehetőséget a bizonyításra. Szurkoljatok nekik itthonról és nézzétek meg Zsolti 2008-as döntőbejutást érő menetét!

Címkék: bachman márk karkossiák zsolt sárkány kristóf mystic cup 2012

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr974652046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása