A DC felfedezte Ausztráliát

 2012.03.06. 15:50

 

Képeket ugyan már láthattunk, de most itt van az első terjedelmesebb összeállítás is a DC Shoes három hetes ausztrál turnéjáról, a Rediscover OZ Tour-ról. A videoban Mike Mo Capaldi szavait halhatjuk, aki az idei év elején érkezett a csapatba és ez a legelső utazása az új szponzorral, illetve annak jeles képviselőivel. Remek trükkökkel megjelenik természetesen a brigád többi tagját is úgy, mint Chris Cole, Mikey Taylor, Matt Miller, Nyjah Huston, Wes Kremer, Evan Smith és Kyle Frederick, illetve a DC ausztrál csapatának emberei, azaz Kieran Reilly, Bugs Fardell, Casey Ainsworth, Deon Williams, Marty Girotto, Jake Hayes.

 

Címkék: chris cole nyjah huston mikey taylor mike mo capaldi dc shoes matt miller evan smith wes kremer kyle frederick rediscover oz tour kieran reilly bugs fardell casey ainsworth deon williams marty girotto jake hayes

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr334292794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása