Az Ettemboro interjút készített a 24 éves kaliforniai gördeszkással, Garrett Hill-el, aki örömmel válaszolt a lelkes hazai csapat kérdéseire. Az interjúban többet megtudhattok Garrett-ről, akit olyan cégek szponzorálnak, mint a Zero, a Fallen, az Altamont, az Ashbury Eyewear és Theeve.

 

Ettemboro: Hello Garrett. Először is szeretnénk megköszönni, hogy időt szánsz ránk, az Ettemboro-ra. Merről származol?

Garrett Hill: A napos gördeszka paradicsomból, Californiából, Santa Monicából származom. 

 

Eboro: Mi inspirál(inspirált) a deszkázásban, vagy éppenséggel ki(k)?

GH: Főként az idősebb tesóm, Gantry, aki inspirált, neki volt előbb deszkája, de nem sok idő telt el utána, hogy én is beszereztem egyet.

 

Eboro: Ahogyan azt látjuk, rengeteg időt és energiát fektetsz a stílusra! Szerinted mennyire fontos egy deszkásnak, hogy megtalálja a számára megfelelő stílust?

GH: Köszönöm, igen, mindig is úgy gondoltam, hogy a gördeszkázás egy kifejező eszköze annak, ki is vagy valójában, a személyiségedet tükrözi. Nem feltétlen csak arról szól számomra, hogy ki csinálja a legdurvább trükköket a legnagyobb korlátokon, inkább arról hogy azt a legstílusosabban, a legszebben, legjobban adjam, vágod. A "normális, átlagos" számomra a legnagyobb sértés azt hiszem, így minden áron megpróbálom ezt a fogalmat elkerülni. 

 

Eboro: Kikkel szoktál együtt deszkázni mostanság?

GH: Általában a tesómmal. De sokat nyomulok Mark Appleyard-al vagy Slash-el is manapság.

 

Eboro: Lépjünk tovább másfele. Voltál már Európában? Melyik ország volt a legérdekessebb számodra?

 GH: Csak párszor voltam eddig Európában. Svájcban és Olaszországban videóztunk a Fallen-nal az új videónkba a „Road Less Traveled”-be, de imádtam Európát. Teljesen más, mint Amerika, de szeretek más országokhoz alkalmazkodni, bárhol is legyek.

 

Ha többet akartok megtudni Garrett-ről, akkor olvassátok el a teljes interjút az Ettemboro hasábjain.

 

 

 

 

 

 

Címkék: ettemboro garret hill

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr354090003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása