10 napja lesz egy éve, hogy beszámoltunk Nektek arról a programról, mely arra hivatott, hogy az Afganisztánban élő gyerekeket a gördeszkázással próbálják meg egy kicsit elfoglalni, alternatívát adva ezzel számukra az amúgy sem lehetőségektől duzzadó városi környezetben.

Azóta sok minden történt már Skateistan-ban, most ismerjétek meg az intézmény egyik oktatóját, a 14 éves Fazilát, aki 3 éve állt először rá a deszkára, azóta pedig már Olaszországban is járt, hogy megmutassa milyen az afgán virtus. Íme, Fazila 1 perce Kabulból:

 

 

Ő pedig Noorzai, aki kb. egy időben kezdte a sportot Fazilával, azonban ő már 16 éves, és azon túl, hogy szintén oktatója a karitatív skatepark-nak, a papírmunkában is segíti az intézmény működését:

 

Címkék: kabul skateboarding skateistan skateistan live and skate kabul fazila noorzai

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr503427083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása