Pár perccel ezelőtt ért véget az egész évben tartó, hat állomást maga mögött tudó Etnies Hungarian Open, melynek a The Lab Skatepark és a Bronzöntő Pool adott otthont. A két kategória összesített pontszámok alapján első helyen végzett deszkásai az Etnies szponzorációját nyerték el a Mofo Kft. jóvoltából. Gratulálunk minden résztvevőnek és nyertesnek!

 

 Eredmények  

 

16 év alatt

1. Virágosi Simon - 87 pont

2. Balla Martin - 71 pont

3. Kiss Arnold - 64 pont

 

16 év felett

1. Sárkány Kristóf - 91 pont

2. Fehér Attila - 88 pont

3. Kaposi Dávid - 63 pont

 

Kristóf már a Mofo Kft. támogatását élvezi a Vans színeiben - régebben a Zone Team keretein belül volt már Etnies-es -, de csüggednie semmiképp sem kell, hiszen szponzora előnyösen változtat majd meglévő szerződésén.

 

Címkék: etnies fehér attila virágosi simon balla martin kaposi dávid etnies hungarian open sárkány kristóf the lab skatepark mofo kft kiss arnold bronzöntő pool

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr73413851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása