Toxic Turdz: kamionspot

 2011.07.22. 11:57

A Toxic Turdz egy igazán lelkes gárda. A Virginia-i Richmond-ból érkező srácoknak mindene a gördeszkázás, amit be is bizonyítanak, ezek az arcok bármit képesek megdeszkázni. Az alábbi videoban épp két kamionból csináltak spotot, de fantáziájuk kimeríthetetlen. A Tumblr-ös oldalukon rengeteg video található, melyekben nem a hatalmas beállításoké és a tökéletesen zenére vágott mozdulatoké a főszerep, hanem a hangulaté és a gördeszkázásé. A csapat húzóneve egyértelműen Gilbert Crockett, aki már nevet szerzett magának a deszkás körökben, viszont a többieknek sem kell elbújniuk mögötte. Lehet, hogy a közeljövőben többet hallunk majd róluk, de addig is kövessük figyelemmel az arcokat, akiken látszik, hogy nem a pénz és az ismertség motiválja őket.  

Tagok: Gilbert Crockett, Josh Swyers, Tyler Beall, Jordan Bradshaw, Trent Hazelwood, Ryan Mayhew, Richie Dahland, Clement Oladipo, Andrew Cauthen, Travis Pittman, and Zander Moehling

 

 

Címkék: toxic turdz

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr313088739

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása