Deszkám nélkül sehova

 2011.06.20. 11:27

Mint azt sokan tudhatjátok, a holnapi, azaz keddi nap a világ legtöbb részén, ha nem is kizárólagosan, de sok tekintetben rólunk, gördeszkásokról fog szólni. Minden év júniusának 21-ik napja ugyanis a Gördeszkázás Világnapjának számít, már 2003 óta hivatalosan is. A lényeg, hogy ezen a napon mindenki gördeszkára álljon, akinek bármiféle köze is van ehhez a nagyszerű sportághoz. Erre buzdít a Go Skateboarding Day hivatalos oldala is, ahol többet megtudhatunk erről a jeles napról, emellett nyomon követhetjük, hogy a világ pontjain milyen rendezvényekkel ünneplik meg. Sajnos az idei évben nem tudunk nagyobb hazai megmozdulásról, pedig volt már itthon tüntetésnek beillő vonulás is. Ettől függetlenül mindenkit arra ösztönzünk, hogy kapja elő a négykerekű lapot és hajtson egy nagyot. Gondoljunk csak bele, hány millióan fognak holnap velünk együtt deszkára pattanni. 

 

 

 

Íme egy igen hangulatos video Farsh címmel, melyben a tehetséges - többnyire orosz -  szereplők kis hazánkba is ellátogattak pár trükk erejéig. Legyen méltó hangulatkeltő a holnapi nagy menethez.

 

 

 

Címkék: go skateboarding day

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr932999815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása