Kalandozások

 2011.04.13. 12:43

A turnék és bemutatók a legjobb hatással vannak egy deszkás csapat életére. A családias hangulatot az új helyek felfedezéséből nyert inspiráció vagy akár a közönség zendülése még jobban feldobja. A különböző márkák brigádjai idén is belekezdtek az utazásokba, hogy hírnevüket és tehetségüket növelő kalandozásaikat aztán a szemünk elé tárhassák pofás videok és képek formájában. Így tett a szép múltú cipőmárka, az Osiris csapata is, akik Las Vegast és Arizona állam egyes pontjait járták meg. Főszerepben: Corey Duffel, JT Aultz, Taylor Bingaman, Caswell Berry, Lee Yankou, Peter Raffin, Jamie Palmore.

 

 

Az szintén cipőiről híres Emerica egyes tagjai - Leo Romero, Ed Templeton, Justin Figueroa, Shane Heyl, James Craig, Austyn Gillette és Andrew Reynolds. Egy kis bemutatóval és aláírásokkal kedveskedtek a kaliforniai Liberty Boardshop jóvoltából összegyűlteknek.

 

 

A patinás kerékcég, az Autobahn elküldte pár deszkását egy három napos kiruccanásra a part menti San Francisco-ba. A film alapján Joey Brezinski, Daniel Espinoza, Sebo Walker és a két flow, Michael Guffey és Alec Beck jól szórakozott.

 

 

Nézzünk egy kicsit Európa felé is, hiszen az Adidas nemzetközi csapatának képviselői is ezt tették névszerint, Chewy Cannon, Kurt Winter, Günes Özdogan. Körbenéztek a dániai Koppenhágában és még elemeket is építettek maguknak.

 

 

 

Címkék: adidas autobahn osiris emerica

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr562822793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása