Explicit Mind premier

 2011.01.17. 03:13

Grabecz Ákos várva várt első alkotásának, azaz a sokak által régóta emlegetett Explicit Mind-nak méltó ősbemutatóját láthatta a nagyérdemű nem is oly rég a csepeli Bronzöntő-Pool-ban rendezett előszilveszteri buli egyik fő felvonásaként. Külön öröm ez nekünk, mert smirgli-közeli srácok tudták végre bemutatni dédelgetett trükkjeiket. Hiteles szemtanúként mondhatom, hogy a két nappal az év vége előtt lezajlott összejövetel felért egy össznépi gördeszkás szilveszterezéssel: a szervezők és résztvevők is igazán odatették magukat. A filmpremiert megelőzően egy best trick és egy halálverem névre hallgató - utolsó vérig, azaz deszkán álló emberig tartó - küzdelmet tombolhattak végig a jelenlévők. A film után egy kudarcba, illetve sörbe fulladt beer-shot versenyt követően a széthullásig tartó buli talán Kaposi Dávid rúdtáncával kezdőthetett, de minden momentumára szerintem nem sokan emlékeznek. A rendezvényről nem is mondanék többet, beszéljen helyettem Molnár Bálint és Orosz Bálint kisfilmje. A helytálló szervezésért a skateordie.hu-nak mondhatunk köszönetet. A nagyfilmről pedig majd később hosszabban, azt elárulhatom, hogy sokaknak hatalmas élményt okozott - és fog is, a lelkes közönségen túl a szereplőknek biztosan, mivel közülök jópáran először szerepeltek egész estés alkotásban. A magyar deszkás filmek tárháza ismét egy pofás kis művel gazdagodott, érdemes lesz megtekinteni.

 

 

 

 

Szereplők:

Nagy Alex,  Virágosi Simon

Nagy Bertold,  Kovács Olivér

Cojocar Dávid,  Sima Dániel

Jámbor Attila,  Kocsis Zsolt

Szikora Bálint,  Petrányi Lajos

 
 

Címkék: sima daniel petranyi lajos nagy alex nagy bertold grabecz ákos kovács olivér cojocar dávid jámbor attila kocsis zsolt szikor bálint virágosi simon explicit mind

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr72589374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása