Jason Jenkins

 2010.11.23. 15:05

Bostoni barátunk, Jason Jenkins egy pillanatra se válik meg a kamerájától - a nálunk eltöltött idejét is hasznosan töltötte és előállt a méltán híres From The Ground Up névre keresztelt filmalkotásával, melyben nagy részben a magyar tehetségeké volt a főszerep - hazatérése után még nagyobb lendületet vett és keményen dolgozik saját videoin és a bostoni deszkás életet bemutató blog oldalán a Jenkins' Log-on. Érdemes vetni rá egy pillantást, addig is itt van az egyik legújabb műve, melyben John Wisdom-ot kapta lencsevégre.

 

 


 

 

Itt még nincs vége Jason munkásságainak, mivel a fotózás is közel áll hozzá, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az itt látható Eli Reed-ről készített Converse reklámfotó, mely a Transworld magazin decemberi számában kap majd helyet. Keep it up Jason !!!

 

 

 

Címkék: converse transworld jason jenkins eli reed jenkins log

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr242468084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása