Gatorade Free Flow Tour

 2010.09.09. 17:03

A Gatorade Free Flow Tour a neves Dew Tour hivatalos amatőr versenysorozata idestova hat esztendeje. Feladata, hogy feltérképezze az ország tehetséges gördeszkásait és BMX-eseit, akik próbára tehetik erejüket a sorozat közel 30 állomásán, mely végigvonul az Egyesült Államokon. Későbbi Dew Tour indulók, többek közt korosztájának legeredményesebb képviselője, Chaz Ortiz is anno ezen a rendezvényen tűnt fel. Az első állomás május 22-én, New England híres Rye Airfield nevű skateparkjában zajlott le, míg a napokban Las Vegas és Utah adott otthont az eseményeknek.

 

 

A döntő ütközet szeptember 17-19-én a Dew Tour ideje alatt kerül megrendezésre Salt Lake City-ben. A fináléra idén két olyan srác (illetve egy versenyző Vert (félcső) kategóriában) is kijut, aki a számos netes pályázó mellett, beküldött videoval nyeri el a rendezők tetszését. A végeredmény már meg is született, Aldrin Garcia és Woody Woelfel indulhat majd street, illetve Jonathan Schwann vert kategóriában. Íme, a győztes művek:   
 

 Aldrin Garcia

 

 

 

 Woody Woelfel

 

  


 Jonathan Schwann

Címkék: chaz ortiz woody woelfel aldrin garcia dew tour

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr762283172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása