Nyerj Hurley cuccokat!

 2012.10.23. 14:06

NYER_JAT.jpg

A Hurley márkát 33 éve alapították Dél-Kaliforniában. A Hurley-t a szörfös és deszkás életstílus autentikus megtestesítőjeként tartják számon, mely a szabad önkifejezés mellett áll ki. A stílusának kialakításakor egyaránt inspirálódott a zenéből, művészetből és az éppen aktuális divatból. A világ bármelyik tengerpartján járnál, garantált, hogy szembetalálkozol az ikonikus H jellel!

A FreestyleXtreme csapatának jóvoltából (www.freestyleXtreme.com) olvasóink most egy frankó nyereményjátékban vehetnek részt, melyben a szerencsés nyertes a képen is látható 1 PÓLÓ, 1 KAPUCNIS FELSŐ és 1 BOARDSHORT boldog tulajdonosa lehet!

Az egyedüli dolog, amit tenned kell, hogy válaszólsz az alábbi kérdésre és elküldöd a választ az e-mail címünkre smirgli.blogmagazin[kukac]gmail.com holnap (október 24.) éjfélig, illetve ne felejtsd el like-olni ezt a cikket. A nyertest a játék lezárása után, október 25-én sorsoljuk ki. Jó játékot és sok szerencsét!

Jöjjön tehát a kérdés:


Mikor alapították a Hurleyt?

a. 1989
b. 1979
c. 1999

Címkék: hurley freestylextreme smirgli blogmagazin

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr444864300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása