SMIRGLI - SECRET SPOT

 2012.09.19. 00:49

secretspot_smirgli.jpg

A nyárnak sajnos vége, a papucsot cipőre, a fürdőgatyát farmerre cseréltük és sokak hátára ismét visszakerült az iskolatáska. Búslakodásra viszont nincs ok, hiszen az emlékezetes tavaszi nyereményjátékunk után ezúttal egy újabb kihívásra invitálunk minden lelkes olvasót, hogy az ősz is jól induljon. Keresd meg az elrejtett kérdéseket cikkeinkben és ha jól válaszoltál ezt mind hazaviheted:

- 1 db DC Flash TX cipő 

- 1db DC Star S/S póló

- 1db Skullcandy Smokin Buds fülhallgató [zöld]

- 1db BD Skateboards Imperial Green gördeszkalap [7.8-as méret]

- 12 db BURN energiaital [250 ml/db]

- 12 db BURN gyümölcsös energiaital [500 ml/db]

smirgli_secret_spot_plakat_final.jpg

 

A játék kezdete: 2012. szeptember 21.

A játék vége: 2012. szeptember 30. - 23:59

Sorsolás: 2012. október 4.

A SECRET SPOT játék során 16 kérdést rejtünk el a Smirgli Blogmagazin cikkeiben, melyek Karkossiák Zsolthoz és szponzoraihoz kapcsolódnak. A lelkes olvasóinknak nincs más dolga, mint elküldeni a 16 helyes választ és a kérdést tartalmazó 16 smirgli cikk linkjét e-mail címünkre. A válaszokat napi bontásban is szívesen várjuk Tőletek -ekkor figyeljetek, hogy mindig ugyanarról az e-mail címről küldjétek válaszaitokat-, de ha valaki később csatlakozik, az akár a játék utolsó napján is elküldheti az összes helyes választ és velük a cikkek linkjét.

smirgli_secret_spot_termekfoto_final.jpg

 

Ki vehet részt?

A SECRET SPOT promócióban részt vehet mindenki, aki like-olta már a Smirgli Blogmagazin facebook oldalát, és e-mail címéről elküldi az általunk feltett kérdésekre a helyes válaszokat és linkeket a [smirgli.blogmagazin[kukac]gmail.com] címre szeptember 30-án éjfélig.

Hol találom a kérdéseket?

A kérdéseket egyenként megtalálhatjátok a nyereményjátékunk ideje alatt bármelyik cikkünk alján fehér betűvel elrejtve. Úgy lelhettek rájuk, hogy egeretek bal gombját nyomva tartva keresgéltek az adott cikk alatti üres részen. Az így kijelölt kérdésre már csak meg kell keresni a helyes választ, melyek érdekében igyekszünk mindig egy kis segítséget is nyújtani. Egy cikkben csak egy kérdés lesz elrejtve, de egy nap több kérdésre is rábukkanhattok. (Egy példa kérdést már elrejtettünk a Kocsis Zsolt-ról szóló cikkünkben, lessétek meg ha nem egyértelmű a dolog.)

kocsis_3.jpg

Tehát a feladat pofon egyszerű. Találd meg a cikkeinkben az elrejtett kérdéseket, jelöld ki, hogy elolvashasd, majd válaszolj rá helyesen egy kis utánjárással és küld el a választ e-mail címünkre [smirgli.blogmagazin(kukac)gmail.com] nem elfelejtve a cikkek linkjét is mellékelni! Az október 4-i sorsoláson kiderül, hogy ki lesz az a szerencsés, aki az összes említett nyereményt egyedül viheti majd haza. Jó játékot!


Kiknek köszönhetem mindezt?

Hát nekik:

burn.jpgdc.jpgskull_1.jpgbd_1.jpg

Címkék: nyereményjáték burn skullcandy bd skateboards karkossiák zsolt dc shoes secret spot

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr474782858

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása