A Boro megint megrakta a KEXX-et

 2012.08.16. 10:30

tkexx.JPG



Az idén második alkalommal került megrendezésre Hajdúböszörményben a KEXX extrém sport és zenei fesztivál, melyen a tavalyi évhez hasonlóan rengeteg meghívott deszkás tette tiszteletét. Az Ettemboro például jóformán az egész gárdát levitte a helyszínre, hogy  a versenyzés és önfeledt deszkázgatás mellett az esti partyknak is odategye magát. Az eseményről ezt a tömény kis összeállítást hozták magukkal, melyből a crazy éjszakák kósza felvételei későbbi felhasználás kedvéért még ki is maradtak. Ha jövőre is megrendezésre kerül a fesztivál akkor kihagyhatatlan eleme lesz a nyári megőrüléseknek és ezt a srácok is alátámasztották. 

Címkék: bachman márk nagy alex nagy bertold virágosi simon szikora bálint forray péter katona péter bachman richárd ettemboro skateboards ivánka levente kexx fesztivál

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr854714792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása