OSG13 a Műjégen

 2012.08.14. 14:41

OSG13_ONLINE.jpg

Már több, mint egy évtizede minden évben eljön az a nap, mely sokszorosan bekarikázva szerepel az extrém sportokat kedvelők  naptárában. Az idén szeptember elsejére esik ez a kiemelt dátum, hiszen tizenharmadik alkalommal kerül megrendezésre az ország legnagyobb tömegeit megmozgató extrém sportrendezvénye, ahol felvonul a magyar utcai sportolók színe-java, azaz az Offline Sport Games. Mi az eddigiekhez hasonlóan - OSG11 beszámoló, OSG12 beszámoló - ismét a gördeszkára szegezzük figyelmünket, mely a korábbi versenyekhez képest most kissé másként fog zajlani: a tavalyi győztesnek, Karkossiák Zsoltnak és a vele együtt összesen 15 meghívott hazai ridernek fel kell kötnie a gatyáját, hiszen információnk szerint a mezőny hasonló számú külföldről érkező indulóval fog kiegészülni. Ezzel a változtatással - mely nyilván csak emelni fogja a színvonalat - párhuzamban a összdíjazás is jóval magasabb szintet fog megütni minden sportágban. Aki eddig rendszeresen látogatta az OSG-t az 2012-ben se hagyja ki, mert egyrészt ez az OSG az, amire egész évben vártál, másrészt pedig az új helyszín egy különleges hangulatot ad majd az eseménynek, ami talán jobban is fog állni az OSG13-nak, mint az eddig megszokott (vad)Nyugati téri bevásárlóközpont teteje. Mi kinn leszünk. 


Nagyobb térképre váltás

 

OSG13WebMap.jpg

 

 

 Időpont: 

2012. Szeptember 1., 10:00 - 05:00-ig

 

 Helyszín: 

Városligeti Műjégpálya, 1146 Budapest, Olof Palme sétány 5. (térkép)

 Belépő: 

Nappali: 500 Ft ( 10:00 -21:30-ig érvényes)

After party: 1000 Ft (21:30 – 05:00-ig érvényes)

A nappali jegy ára beváltható a helyszínen az Offline Plázában a megjelölt OSG termékekre, illetve minden 3000 ft-ot meghaladó termékre.

 Gördeszka hazai indulók: 

 Karkossiák Zsolt

Sárkány Kristóf

Bachman Márk

Fehér Attila

Turcsik Viktor

Sándor Balázs

Kakas Péter

Nagy Alex

Petrányi Lajos

Virágosi Simon

Mihályfi Dávid

Dézsi Gergely

Thorpe Samu

Vilics Viktor

Szikora Bálint

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr184711087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása