Nem kell messzire mennünk, hogy találjunk mindenre elszánt kreatív fotósokat kis hazánkban. A 23 éves veszprémi Vaczkó Balázs képeire véletlenül bukkantunk, és úgy gondoltuk, megérdemel egy saját bejegyzést.

Balázs több sportba - mint például a foci vagy a baseball - is belekóstolt az idők során, de 2002-2003 óta a gördeszka szerelmese, amit a kisebb sérülések okozta kényszerpihenőkön kívül azóta is folyamatosan űz, ha teheti. 

Első gépét 2007 decemberében fogta a kezébe, ami egy pár manuális beállítást is tartalmazó kompakt szerkezet volt. Először gördeszkázó barátait, illetve épp a fejét motocrossozásra adó testvérét kezdte el fotózgatni, rövid időn belül pedig világossá vált számára, hogy mennyi lehetőséget és variációt rejtenek magukban a különböző helyszíneken lőtt képek. A kezdetek óta eltelt 4 év alatt Balázs saját erejéből folyamatosan fejlesztette tudását és technikáját. Elmondása szerint, ami a legjobban motiválja őt, az a változatosság. Mindig megpróbál a szokásos sablonoktól elrugaszkodni, színesebb, furább és érdekesebb szemszögből bemutatni alkotásait, hogy az emberek kicsit más szemmel tekintsenek rájuk. 

Balázs a barátokkal való minél több gördeszkázás mellett a jövőben szeretné beindítani fotós vállalkozását, melyhez a Smirgli Blogmagazin nevében kívánunk sok sikert. Nézzétek meg Balázs pár képét:

 

 Réthy Ferenc - Kickflip

 

Varga Marcell - Bs Nosegrind

 

Papp Dávid - Ollie

 

Réthy Ferenc - Bs Nosegrind

 

Kovács Bálint - Nosebump

 

Spanyol rider - Hardflip Bs Tailslide

 

Kovács Bálint  - Feeble Stall

 

Peltzer Gergely - Fs Boardslide

 

Csordás Márton - Hardflip

 

Jáger Attila - Kánkán

 

Göncöl Balázs - Nollie Fs Flip

 

Címkék: papp dávid jáger attila vaczkó balázs gs photography réthy ferenc varga marcell kovács bálint peltzer gergely csordás márton göncöl balázs

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr933574208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása