Valószínűleg keveseknek kell bemutatnunk a gördeszkások körében egyik legnépszerűbb és legegyszerűbben lebonyolítható játékot, a S.K.A.T.E.-et. (A laikusoknak és kezdőknek segítségként annyit, hogy ezt a kihívást általában ketten, de akár többen is játszhatják. A lényeg, hogy egy gyors döntés után, mely általában a kő-papír-olló szokott lenni kiderül ki lesz a kezdő trükköző. Az illető mutat egy trükköt, amit a következő játékosnak/játékosoknak ugyan úgy be kell adniuk. Aki ezt elvéti kap egy betűt, és miután összegyűlt a SKATE szó a kiesés következik. Ha a trükköt mutató ront értelemszerűen nem betűt kap, hanem az utána következő deszkás jön.) A S.K.A.T.E.-et jóformán minden deszkás játssza, ki többet ki kevesebbet. Vannak akik pusztán a szórakozás kedvéért teszik ezt, de olyanok is, akik vérre menő küzdelmet folytatnak akár egy esetleges fogadás miatt. A tovább után következzék most öt egyszerűbbnek mondható trükk, mely rövid idő alatt meglepheti még a legrátermettebb kihívókat és a pár kemény trükkel arcoskodó figurákat is. 

  

 

1. FS Shove It

Viszonylag egyszerű kezdés és a legtöbben tudják ezt a trükköt, de azok ellen akik egy Kickflippet, Pop Shove-It-ot vagy valamilyen forgást várnak jó stratégia lehet.

 

 

2. Fakie Heelflip

A játékban már járatosak biztos előhúzzák majd a Nollie Heelflipet, mely elég népszerű trükknek mondható, de a Fakie Heelflip-et kevesen csinálják, mindattól függetlenül, hogy a Heelflip alaptrükk. Nem sokan lesznek, akik elsőre beadják.

 

 

3. Fakie Varial Kickflip

A Varial Flippek egy ideje kimentek a divatból és helyüket a 360 Flippek és Bigspin Flippek vették át. Ugyan nem egy nyakatekert trükkről beszélünk, mivel általában emlékezni szoktak rá az ellenfelek és beadják, de ha ezt is Fakie-ben csináljuk meg akkor okozhatunk fejfájást a többieknek.

 

 

4. Switch Varial Kickflip

Ez már nehézkesebb az előzőknél, de olyan ritkának mondható a Sw Varial Flip, hogy ha beadjuk akár jobban meglepünk vele egy trükkgyárost, mintha egy alapállású Laser vagy Double Flippet mutattunk volna. 

 

 

5. 360 Shove It

Ismét egy régen nagyobb népszerűségnek örvendő trükkről beszélünk. Manapság a Bigspinek élik virágzásukat szóval megint egy betűadó kombinációt tarthatunk a markunkba ha betanuljuk a 360 Shove It-okat bármely állásból.

 

Címkék: skate fakie heelflip switch varial kickflip fakie varial kickflip fs shove it 360 shove it

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr93443054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása