P-Rod V

 2011.08.05. 13:19

A mai napon debütált Paul Rodriguez új cipője a Nike SB-től, mely a P-Rod V nevet kapta. A jó ideje beharangozott lábbeli nevével ellentétben nem az ötödik profi modellje P-Rodnak, a Nike-nak ugyanis már van egy kis történelme a mai deszkás élet talán legismertebb figurájával. 

 

 

Minden a P-Rod Zoom Air-el kezdődött hiszen ez a modell nem csak Paul, hanem a Nike Skateboarding számára is az első, profi gördeszkás cipő kiadás. Összetételében máig alapját képezi az utána következőknek. Nem sokat kellett várni és megjelent a P-Rod 2, mely a Nike SB egyik legtöbb színben kiadott és legnépszerűbb termékévé vált. Innen már világossá vált, hogy hosszú időre jövedelmező megállapodás született a két fél között.

Jöttek is a surranók és a reklámok szépen sorjában: A 2-es után érkezett a P-Rod 2.5, ami egy egyszerűbb és vékonyabb változata volt elődeinek, majd nem volt megállás a P-Rod 3-ig, mely formájában és viselhetőségében sem okozott csalódást a rajongóknak. Egy kis változást hozott a P-Rod Vulc, más néven a The V-Rod, mely a 2.5-höz hasonlóan vulkanizált felsőrészt kapott és az egyik legszimplább Rodriguez cipő lett.

Végül, de nem utolsó sorban kijött a P-Rod IV is, mely a többi közül legjobban hajaz a SB Dunk-okra, de persze örökölte elődei jó tulajdonságait. Ez a modell rendhagyó módon magas szárú változatban is megvásárolható és a P-Rod IV Hi nevet viseli.

A P-Rod V tehát már - a IV-es magas verzióját is számolva - a nyolcadik közös kreációja a világmárkának és a sztár sportolónak. Az új, Lunarlon elnevezésű talp technikával rendelkező alkotás a nagyobb külföldi online boltokban már rendelhető fekete és fehér színben. A Nike SB facebook oldalán pedig megnézhetitek az ide vonatkozó reklámot is Rod-al, illetve a modell a NikeID szolgáltatásba is be lett vonva, egyszóval tervezhetünk magunknak saját változatot jó pénzért. Hogy kinek mennyire fogja beadni - nekünk eléggé - majd elválik, de elődeihez hasonlóan népszerű darabbal lesz dolgunk, az egyszer biztos. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: nike sb paul rodriguez p rod v

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr73127932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása