Így fest Brezinski

 2011.03.11. 15:43

Joey Brezinski hű szponzora, a Red Bull kedvéért a tavalyi év végén fehér kezeslábasba bújt, hogy leforgassák az energiaital-gyártó reklámspotját, melyben a harmincas éveit taposó sportoló egy teljesen fehér környezetet próbál színessé tenni, és ha már ott van, bedob pár trükköt is. Az ötlet és a megvalósítás is jellemző a nagy multira, a film ugyanis 3D verzióban készült, ha van hozzá szemüvegetek érdemes rápillantani.

 

 

[OFF: Kevesen tudják, de a Red Bull osztrák tulajdonosa termékének saját országában való elterjedését követően a nemzetközi piacon először nálunk és a szlovénoknál jelent meg, így előfordult az, ami manapság igen ritka egy világmárka esetében: a magyarok előbb ittak Red Bullt, mint az amerikai fogyasztók. Igaz, kicsiny hazánkban 1997-ben be is tiltották, pont abban az évben, mikor a tengerentúlon debütált.]

 

 

 

 

  

Címkék: red bull joey brezinski red bull canvas

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr682730999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása