Gördeszkart [BARAKONYI ZSOMBOR]

 2011.02.28. 22:02

Egy puszta véletlen folytán, teázás közben szaladtunk bele Barakonyi Zsombor kiállításába a Tranzit Art Caféban. Persze ennek semmi köze nem lenne a smirglihez, ha az alkotó vászon helyett nem pont gördeszkákra festené a képeit, így viszont mindenképpen felkeltette az érdeklődésünket.  

 

 

 

 

A Tranzitban megrendezett kiállítás már nem az első, amelyen a Hét Réteg bemutatásra kerül - ugyanez a sorozat már a Műcsarnok falain is lógott. A tinédzseréveit deszkázással töltő Barakonyi Zsombor a Képzőművészeti Egyetem diákja is volt, így alkotásain szeretett sportunk a művészettel találkozik. Zsombort egy kósza gondolat vezérelte, mikor régi deszkájára elkezdett festeni. Mint utóbb kiderült, jó gondolat volt ez, ugyanis a kipingált sportszert több is követte a sorban egész kiállítássá állva össze, melyről mi is készítettünk a helyszínen pár fotót, valamit az alkotó is küldött néhány digitalizált képet munkáiból. Nemsokára egy interjút is láthattok a művésszel, akinek kiállítását tehát még pár napig megnézhetitek a Tranzit Art Caféban! (térkép a post végén)

 

 

 

 

 

És a többi kép:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Nagyobb térképre váltás

  

Címkék: barakonyi zsombor het reteg tranzit art cafe

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr22699707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása