A mai nap kora délutánját a smirgli stábja is tűkön ülve várta, kíváncsiak voltunk, hogy fog elsülni a már régebben beharangozott Erzsébet téri park első birtokbavétele. 

Nem sokkal három óra előtt érkeztünk meg az Erzsire, ahol a srácok a csöpögő esőtől védve az újonnan épült bár terasza alatt trükköztek. Nagy meglepetésünkre még a DC európai csapata is tiszteletét tette, és nem restelltek egy kis S.K.A.T.E játékkal elütni az időt. Pont három óra lehetett, mikor egy bennfentesnek látszó figura odaszólt hozzánk, és máris a pályához vezetett minket, mely még körbe van véve ugyan korlátokkal, de egy kis kapun be lehet jutni.

A deszkásokat jó pár riporter és tv-s követte, és valahol a fényképezőgépek és mikrofonok között Rogán Antal is megjelent, aki már a pálya bejáratánál mondott pár szót. Az elemeket ekkor már elkezdték takarítani a Főváros megbízott emberei, de a padok lefestése és smirglizése a deszkásokra várt. 

A padokat az idősebb srácok fejezték be, az ifjak viszont kevésbé voltak türelemmel és septiben az elemek bitorlásába kezdtek. A riporterek tömege elvonultával a DC-s arcok is átgurultak a pályára, és letették védjegyüket jó. Jómagam is gurultam párat, és őszintén állíthatom, hogy ez most tényleg jól sikerült. Tényleg, minden nyalás nélkül.

Az egész esemény jó hangulatban telt, nem szólt rá senki a srácokra, amiért deszkázni kezdtek (ahogy képünkön Rubén Garcia is teszi), úgy tűnik a főváros átgondolta a helyzetet, és a valamit-valamiért alapon engedélyezte a próbaköröket. Nagyon helyesen!

Még néhány fotó a KATT TOVÁBB gomb alatt!

 

 

 

 

 

Címkék: rogan antal farkas bertalan kernacs valasztasok 2010

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr112275515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása