lokál bday.jpg

 

A LOKáL Skateshop december elsején ünnepli első születésnapját, amit mindenképpen deszkázással is szerettünk volna összekötni. Ezért szerveztünk egy kis dzsemborit a Corvin Áruházban található MÜSZI Kulturális Alkotóközpont és Befogadótér-be.

Az aznap rendelkezésünkre álló idő rövidsége miatt, összeválogattunk 20 embert, akiket padkával és korláttal várunk, hogy valamelyikük elvigye a prímet a legjobb 'sorci' után.

 A verseny délután 3 órától este 7-ig tart, majd a bolt környezetében folytatódik a mulatság a Dob utcában. Az eredmény hirdetés is a skateshopban lesz, este 10-kor!

(Az esemény Facebook oldala)


Deszkások, akik eddig fogadták meghívásunk:

- Forray Péter
- Karkossiák Zsolt
- Bachmann Márk
- Kakas Péter
- Fukui Akira
- Kis Tamás
- Gajda Attila
- Macsu Ferenc
- Mátyás Richárd
- Mihályfi Dávid
- Nagy Alex
- Szikora Bálint
- Fehér Attila
- Sárkány Kristóf
- Vilics Viktor
- Nagy Bertalan
- Kákai Bence
- Turcsik Viktor


A többiekre még várunk, hogy visszajelezzék részvételüket.

Ezenkívül saját márkánk, a POLAR Skate Co. lapjait 10.990 forintra akciózzuk az eseményre! Mivel szombaton a versenyen leszünk magunk is, így az pénteken már lehet élni ezzel az akcióval, illetve a szombati nap folyamán személyesen nálunk.

Helyszín:

Művelődési Szint (MÜSZI) Kulturális alkotóközpont és befogadótér
Cím: 1085 Budapest Blaha Lujza tér 1.
(Corvin áruház III. emelet, Bejárat a Somogyi Béla utca felől, nagy piros ajtó MÜSZI logóval, csöngess, ha nincs nyitva az ajtó!)

Címkék: lokál skateshop

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr964938515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása