IMG_3452.JPG

Ahogy azt már említettük, hazánk rutinos deszkásai és baráti kíséretük megérkezett Prágába, ahol a holnapi naptól kezdetét veszi a híres-neves Mystic Cup. Ha minden jól megy, lehetőségünk lesz - a kiutazó srácoknak hála - folyamatos és friss helyzetjelentést adni a fontosabb történésekről. A legelső kintről érkező infot Bachman Márktól kaptuk, aki egy rövid klippet is közzé tett a felkészülésről. 

"Tegnap érkeztünk meg Csehországba Sárkány Kristóffal, Pehyvel, Szurdi Janival és Atesszel. Gondoltuk, hogy megállunk 80km-re Prágától egy másik skateparkba Hradec Královéban. A session-ről hamarosan láthattok egy quick clip-et Sárkány Kristófról addig checkoljátok a fényképeket! Estére összetalálkozott a 3 magyar csapat, most pedig indulunk a Mysticre gyakorolni!!!
Peace!"

Címkék: prága bachman márk mystic cup

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr184648776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása