A sötétség serege támadásban

 2012.07.12. 17:47

darkstar.jpg

Attól függetlenül, hogy nincs akkora felhajtás a Darkstar Skateboards körül még nem szabad leírnunk őket, hiszen kiváló deszkások alkotják a márka csapatát. Hogy bizonyítsák rátermettségüket előhozakodtak egy újdonsült több, mint nyolc perces alkotással - Forward Slash címen - , mely sallangmentesen mutatja be a "sötét sereg" erejét. Hatalmas trükkökre lehet tehát számítani olyan nevektől, mint Pierre-Luc Gagnon, Greg Lutzka, Cameo Wilson, John Hanlon, Chet Thomas, Adam Dyet, Manolo Robles, Tyson Bowerbank és Ryan Decenzo. Ha kíváncsiak vagytok az itthon is kapható Darkstar-al kapcsolatos újdonságokra, akkor vessetek egy pillantást a márka hivatalos hazai facebook oldalára!

Címkék: darkstar manolo robles greg lutzka pierre luc gagnon ryan decenzo cameo wilson john hanlon chet thomas adam dyet tyson bowerbank

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr974648312

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása