Ahogy arról már beszámoltunk, az idei X-Games versenyének nem csupán az eseményre felhúzott skateparkban lesznek győztesei. Itt van a tavaly már sikeresnek bizonyuló Real Street, melyen 16 mindenre elszánt profi, legalább egy perces utcai résszel indul az 50 ezer dolláros fődíjért. Két ilyen győztes is lesz, mivel egyikőjüket a zsűri a másik ridert pedig a közönség fogja kiválasztani. Nézzétek meg az elképesztő videokat és szavazzatok a deszkásokra az alábbi oldalon!

 

Nyjah Huston

 

Aaron "Jaws" Homoki

 

Silas Baxter-Neal

 

Matt Bennett

 

Nick Merlino

 

Cory Kennedy

 

Taylor Bingaman

 

Joey Pepper

 

Chris Haslam

 

Manny Santiago

 

Fred Gall

 

Collin Provost

 

Daryl Angel

 

Dan Murphy

 

Chad Tim Tim

 

Bobby Worrest

Címkék: x games cory kennedy collin provost taylor bingaman nyjah huston joey pepper matt bennett silas baxter neal bobby worrest chad tim tim fred gall chris haslam nick merlino dan murphy aaron jaws homoki real street

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr224568647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása