Egy igazán szenvedélyes turné

 2012.05.17. 16:03

 

Az utánozhatatlan Lizard King legújabb, The Passion névre hallgató profi cipőjéhez - melyet természetesen a Supra Footwear öltött a lábára - már volt szerencsénk. A deszkás nem várt sokáig és válogatott brigádjával útnak indult, hogy egy felettébb lazítós túra során népszerűsítse a lábbelit és a deszkázás iránti szenvedélyét. A kalandokban olyan arcok voltak a csatlósai, mint Don Nguyen, Thomas Bonilla, Richie Belton, Justin Figueroa, Jon Dickson, Neen Williams, Aaron "Jaws" Homoki, Dennis Martin, Matt Mumford.

 

 

 

 

Címkék: justin figueroa matt mumford neen williams supra footwear lizard king aaron jaws homoki don nguyen the passion passion trip thomas bonilla richie belton jon dickson dennis martin

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr544521955

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása