Az este folyamán egy három fős különítmény indult útnak a fővárosból Németország felé, hogy képviselje hazánkat a München-hez közeli Freising tizedik alkalommal megrendezett versenysorozatán, a DBC Street Contest+Deutsche Freestyle Skateboarding-on. Ha megnézzük az elnevezést láthatjuk, hogy freestyle verseny is lesz, amire elméletileg szintén mennek hazafiak, de bővebb információkat még nem tudunk. Bachman Márk, Forray Péter és Karkossiák Zsolt útja még az indulás előtt pár órával is egy hajszálon múlt. A happy end-del végződő történetet az Ettemboro oldalán mesélte el "T" bátyja Bachman Richárd, aki kisegítette a srácokat az utolsó pillanatban is. (Az előző évi versenyről láthattok egy összeállítást ha lejjebb tekertek)

 

 

"Az indulás nem bizonyult túlságosan szervezettnek. Kezdetben 2 nappal az indulás előtt Zsolti jelzett Márknak, hogy menni kellene egy versenyre, hiszen nagy nevek lesznek a pályán és mégiscsak ideje elkezdeni az idei versenyszezont. Igen ám, de 1 nappal a dolgok előtt a buszos kijutás bukta követte, hiszen nem volt már hely a buszon. Addigra Sárkány Krisi és Cangi is csatlakozott a csapathoz. Hirtelen ötlettel felmerült, hogy kocsival veretik majd ki a srácok, de ez is az utolsó pillanatban (kb 4-5 órakor) elvetült. Fofo és T elkeseredésükben egy görbe piázást kezdtek csapni, hogy a bánatot oltsák, amikor is (6 óra) Zsolti telefonált, hogy talált egy buszt ami 7 órakor (igen azaz 1 óra múlva indul) a Déliből. Fofo és T irány a taxi és már mentek is Fofohoz. Egyetlen gond volt csak. T-nél semmi cucc nem volt. Zsolti kitalálta, hogy majd ellátják Márkot deszkával cipővel és mindennel. Ekkor csatlakozott a szervezésbe Boss (KisT bátyó). Fél 7 fele járunk mikor ideje engedte Boss-nak, hogy felhívja kedves öccsét és Fofot, hogy most mi is a helyzet, majd felmerült, hogy 7-ig Budakalászról beviszi T cuccait a Délibe. Kicsit sansztalannak tűnt ennyi idő alatt beérni, de próba cseresznye. 18:30-18:40 a pakolás ideje és már csapódás is a kocsiba 100-al a Délibe, hogy T megkapja a cuccait. Ha neccesen is, de sikeres volt a csatlakozás, így T kényelmesen és saját cuccaival mehetett ki Bajorországba, sőt Boss-tól mindenki kapott egy vizet, mert erre nekik sem volt idejük a 10 órás buszozás előtt ilyen tempo mellett. Reméljük sikeresen teljesítenek majd a srácok, addig is íme egy kép az indulásról és egy videó a tavalyi versenyről és a parkról."

 

 

 

Címkék: bachman márk karkossiák zsolt forray péter ettemboro 10 dbc street contest

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr453541378

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hullahoppkarika 2012.01.13. 13:51:35

még egy csomóan mentek nem csak hárman!
Kecskemétről is, Ceglédről is, Meg van 1 kinti veszprémi magyar...
süti beállítások módosítása