Hazai retro

 2012.01.12. 18:05

Nagyon örülünk minden egyes manapság napvilágot látó hazai videonak, reklámnak vagy esetleg nagyfilmnek. A múltból érkező gyöngyszemek viszont külön helyet foglalnak el az emberek szívében, hiszen egyszerre szórakoztatnak és töltenek el nosztalgikus érzésekkel.

 

 

Százhalombattán hagyományai vannak a jó versenyeknek. A deszkázható pálya és a remek hangulat a fővárosból is rengeteg ridert vonzott a sorozatosan megrendezett eseményekre. Íme egy összeállítás a 2004-es Batta Skate Jam-ről, mely Podányi Dániel keze munkáját dicséri és a jelen nagy nevei - mint például Karkossiák Zsolt, Sárkány Kristóf vagy Bachman Márk - is láthatóak benne, ám még borosta nélkül és pár centivel alacsonyabban. 

 

Címkék: bachman márk karkossiák zsolt libik gergő sárkány kristóf ivánka levente simicz áron batta skate 2004 lakatos dávid melicher andrás jurkovich péter gradvolt róbert

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr943540180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása