Az új év nagy igazolásai

 2012.01.02. 15:20

A 2012-es év még alig kezdődött el, sokunk még a szilveszteri ájulást heveri ki, de a legnagyobb cégek nem pazarolják az idejüket és máris új csapattagjaikat mutatják meg a világnak.

 

Az egyik ilyen nagy igazolással a Nike SB büszkélkedhet, hiszen már hivatalosan is a márka cipőit fogja hordani a 22 éves Sean Malto, aki tavaly a Street League Skateboarding összesített nyertese volt. Sean az Etnies-t hagyta ott a gigászi sportmárka kedvéért, és elmondása szerint nagyon örül, hogy egy csapatban lehet példaképeivel Eric Koston-al és Paul Rodriguez-el.

 

 

A DC Shoes sem teketóriázott és két hatalmas deszkást toborzott a már így is elképesztő csapatához. Az új érkezők nem mások, mint Nyjah Huston és Mike Mo Capaldi, akik biztos hamar beilleszkednek majd a közegbe. Érkezésükről ebben a videoban beszélnek a többiek, melynek a végén láthatunk egy kis Nyjah varázslatot is.

 

 

Címkék: nike sb sean malto nyjah huston mike mo capaldi dc shoes

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr813513678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása