A gördeszkázás megítélésének szempontjából kiemelkedően fontos, hogy a magyar sajtó minél több nyomtatott vagy online felületén szerepeljenek azok, akik itthon sokat tettek mindannyiunk kedvenc sportágáért. A Cool List Hungary 2009-ben jelent meg először, idén pedig az eredeti magyar lista egyik lemásolt klónja éppen most csepegteti saját 2011-es listájuk helyezettjeit, amire közös büszkeségünk, hogy a MATRA Skateboards is felkerült. Igaz, közvetlenül a 3+2 zenekar és Csemegepultos Ibolya mögött kapott helyet az ország legújabb, és legelszántabban csapatot építő márkája, de tény, hogy a két magyar tulajdonos birtokolta gördeszkalap-logózó márka a 29. helyet érte el, megelőzve többek között Dzsudzsák Balázst, vagy Komár Lacit, akiknél azért nem könnyű coolabb lenni.

A pontos tájékoztatás végett azért elmondjuk, az eredeti cool listát ma főoldalon hozta le az index.hu blogajánlójában, ráadásul ennek tavalyi dizánjna arcpirítóan megegyezik a MATRA-t beválogató oldal idei külsejével, de ettől még vitathatatlan, hogy kedvelt kis magyar csapatunk neve legalább forog a médiában, ráirányítva ezzel a figyelmet arra, hogy valami elindult a magyar gördeszkázásban.

Az imént említett eredeti -és kicsit komolyabban vehető- lista is tartalmaz azonban a gördeszkázás szcénájához kapcsolódó hőst, méghozzá Fenyvesi Zsófi személyében, akinek köszönhetjük például a Tisza cipő brand irányvonalainak felépítését, a XAFT plakátokat, valamint ilyen és ehhez hasonló longboardokat, krúzereket. 

Azt hiszem, kimondhatjuk, kicsiny hazánkban a gördeszka és az ahhoz kapcsolódó életsílus kezd egyre coolabbá válni...

Címkék: skateboard cool list hungary matra skateboards fenyvesi zsofi xaft plakat lonboard

A bejegyzés trackback címe:

https://smirgli.blog.hu/api/trackback/id/tr383452485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása